AdViSup wint de gouden AFAS Award 2017!

Publicatiedatum: 15 juni 2017 13:00
Na maanden van spanning en voorbereiding was het 14 juni dan eindelijk zover… de grote finale van de AFAS Awards!


AFAS Awards

Op 14 juni 2017 was de grote finale van de AFAS Awards. De awards worden uitgereikt aan bedrijven die maximaal rendement behalen door de inzet van AFAS software. In maart dit jaar zijn per categorie (ERP, Zorg/Welzijn, Onderwijs, HRM/Payroll, Accountancy, Partners/Experts) drie genomineerden bekend gemaakt. AdViSup is één van de finalisten in de categorie Partners en Experts. Bas van der Veldt, CEO van AFAS, legt uit: “De winnaars zijn een groot voorbeeld en een inspiratiebron voor ons en alle klanten omdat zij op bovengemiddelde wijze met onze software werken. Daarom zetten we ze graag in het zonnetje.”

Stemmen op de favoriet

In samenwerking met AFAS hebben alle finalisten een awardvideo opgenomen. Hierin wordt uitleg gegeven over de wijze waarop er geautomatiseerd is met de software van AFAS, of in het geval van AdViSup en de andere twee partners, hoe zij bedrijven helpen bij het optimaliseren en op welke wijze hiervan geprofiteerd wordt. Bekijk hier onze awardvideo. Via social media kon er vervolgens gestemd worden op de grote favoriet. De tussenstand liet zien dat we er allemaal vol voor gingen, de verschillen waren klein dus dat zou een spannende eindstrijd worden.

De finale!

In juni was het dan eindelijk zover, de grote finale! Tijdens het feestelijke gala bij AFAS Software in Leusden werden alle winnaars bekendgemaakt. Het was spannend tot het laatste moment, maar wat een geweldige ontknoping… AdViSup is de grote winnaar! Bekijk hier het spannende moment:


Wij bedanken iedereen die op ons gestemd heeft! Mede dankzij uw steun hebben wij de AFAS Award gewonnen! We gebruiken dit moment tevens om alle andere winnaars in het zonnetje te zetten, van harte gefeliciteerd:

  • Categorie ERP: Longfonds
  • Categorie Zorg & Welzijn: Stichting Schakelring
  • Categorie Onderwijs: Onderwijsgroep Tilburg
  • Categorie HRM/Payroll: Achmea
  • Categorie Accountancy: VRB Adviesgroep
  • Categorie Partners & Experts: AdViSup

Fotoverslag van deze mooie dag