Advisup als AFAS consultant


Winnaar AFAS Award 


Op 14 juni 2017 is Advisup uitgeroepen tot winnaar van de gouden AFAS Award in de categorie Partners en Experts.

Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zelf (dan wel andere bedrijven helpen) maximaal rendement behalen door optimale gebruikmaking van AFAS software. In 2017 was de tiende editie van het mooie evenement. Vol enthousiasme gaan we natuurlijk door met ons werk. Benieuwd naar het fotoverslag? Klik op deze link.


Optimalisatie & Implementatie


Optimaliseren en implementeren, dat zijn de twee kernactiviteiten die wij als AFAS consultant kunnen uitvoeren. Wij adviseren u over de verschillende functionaliteiten van AFAS, kijken samen waar een optimaliseringsslag te maken valt en/of voeren de volledige implementatie uit.

Het automatiseren van bedrijfsprocessen op gebieden als HRM/ Payroll, Fiscaal, Financieel, Abonnementen en/of Ordermanagement gaat vaak verder dan u denkt. De toevoeging van een nieuwe functionaliteit, volledige ERP implementatie of enkel het bouwen van Insite en Outsite, alles is mogelijk. Het doel van een dergelijk project is echter altijd dat uw organisatie uiteindelijk met minimale inspanning, efficiënter kan werken.


Neem direct contact op:

 Bel: 020 - 822 6374

 Mail: info@advisup.nl 

AFAS Projectmanagement


Staat u aan de vooravond van de grootschalige implementatie of loopt de implementatie niet geheel volgens planning? Als AFAS projectmanager kunnen wij u helpen. Bewaking van tijd en voortgang staat voorop, evenals de communicatie met alle betrokken partijen. De projectmanager volgt de planning, beheert de verwachtingen, voert overleg met alle partijen en adviseert of stuurt bij indien dit noodzakelijk is.

Het belang van uw organisatie, in combinatie met de mogelijkheden van het pakket vormen het uitgangspunt. De projectmanager is een absolute aanvulling bij de realisatie van een vlotte en correcte AFAS implementatie.


AFAS Small Business 

Werk je als ZZP-er of kleinere ondernemer en is het complete ERP softwarepakket te groot voor jouw onderneming? Geen zorgen, AFAS biedt ook een pakket speciaal voor jou. Wij zijn specialist op het gebied van AFAS Small Business en kunnen je helpen bij zowel de volledige implementatie als een training voor gebruik van het pakket. Deze training kunnen we desgewenst uitvoeren op locatie of vanaf ons kantoor. Advisup B.V.

Zwarteweg 121

1431 VL Aalsmeer

020 - 822 6374

info@advisup.nl

> Direct contact

> Algemene voorwaarden


IBAN: NL20INGB0005025133

BTW: NL857575375.B01

K.v.K. 68749848