Marketing of communicatie?

Wilt u een nieuw product verkopen? Bent u starter en heeft u hulp nodig bij het opzetten van de marketing? Of wilt u actiever met uw klanten communiceren? En weet uw personeel überhaupt wat de boodschap is die u  over wilt brengen?  

Kijk om u heen, marketing is overal. Maar communicatie is een ander verhaal. Wordt wel het juiste verhaal verteld en begrijpt men uw boodschap? Met de marketingcommunicatie en combinatiepakketten helpen wij u op weg en geven wij advies speciaal op u afgestemd.

Tekst bewerking

Het schrijven van een tekst of het posten van een social media bericht is vaak geen probleem. De vraag is echter of de boodschap wel op de juiste manier overkomt bij de lezer. Een goede tekst is met een beetje hulp snel geschreven!

Voor het schrijven en redigeren van teksten werken we met een tarief per tekst of per woord. Dit is afhankelijk van uw wensen en bepalen we aan de hand van een intake. De opties: correctie taal- en spelfouten, tekst herschrijven voor een breed publiek en schrijven van complete teksten. 

Mogelijkheden


Naast de pakketvormen die we bieden, zijn er meer mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een eenmalig adviesgesprek waarin we kort doornemen wat uw doelen zijn en adviseren wij u hoe u tot uw doelen komt.

Maar daarnaast leveren we ook maatwerk. denk hierbij bijvoorbeeld aan een (half-)jaartraject van continu begeleiding bij uw marketing activiteiten. Zeker voor starters is dit een perfect begin van de nieuwe business! Kom gerust bij ons langs, dan nemen we alle mogelijke opties met u door.