Optimalisatie & Implementatie

Optimaliseren en implementeren, dat zijn de twee kernactiviteiten die wij als officieel AFAS Expert uitvoeren. Wij adviseren u over de verschillende functionaliteiten van AFAS, kijken samen waar een optimaliseringsslag te maken valt en/of voeren de volledige implementatie uit.

Het automatiseren van (financiële) bedrijfsprocessen gaat vaak verder dan u denkt. De toevoeging van een nieuwe functionaliteit, volledige ERP implementatie of enkel het bouwen van Insite en Outsite, alles is mogelijk. Het doel van een dergelijk project is echter altijd dat uw organisatie uiteindelijk met minimale inspanning, efficiënter kan werken.

Winnaar AFAS Award 


Op 14 juni 2017 is AdViSup uitgeroepen tot winnaar van de gouden AFAS Award in de categorie Partners en Experts!

De awards worden jaarlijkse uitgereikt aan bedrijven die zelf, dan wel andere bedrijven helpen, maximaal rendement te behalen door optimale gebruikmaking van AFAS software. Dit jaar was alweer de tiende editie van het mooie evenement.

Vol enthousiasme gaan we natuurlijk door met ons werk. Benieuwd naar het fotoverslag? Klik op deze link.

AFAS Projectmanagement

Staat u aan de vooravond van de grootschalige implementatie of loopt de implementatie niet geheel volgens planning? Als AFAS projectmanager kunnen wij u helpen. Bewaking van tijd en voortgang staat voorop, evenals de communicatie met alle betrokken partijen. De projectmanager volgt de planning, beheert de verwachtingen, voert overleg met alle partijen en adviseert of stuurt bij indien dit noodzakelijk is.

Het belang van uw organisatie, in combinatie met de mogelijkheden van het pakket vormen het uitgangspunt. De projectmanager is een absolute aanvulling bij de realisatie van een vlotte en correcte AFAS implementatie. 

AFAS mogelijkheden

Bij ons is veel mogelijk. Voor een structurele ondersteuning raden wij u een abonnement aan. Dit kan zowel voor (dag) consultancy op locatie als voor functioneel applicatiebeheer op afstand. Zo heeft u altijd uw eigen AFAS expert achter de hand. Maatwerk en eenmalige opdrachten behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor overleg over uw situatie en de bijbehorende mogelijkheden

Waarde aan uw bedrijf toevoegen door efficiënter te werken, zodat u en uw medewerkers tijd over houden voor de zaken die er echt toe doen. Dat is waar wij als AFAS Experts bij iedere opdracht naar streven.