Ga voor groei,  investeer in advies

Wij zijn uw sparringpartner en (financieel) adviseur
Uw sparringpartner en (financieel) adviseur  

U bent als ondernemer van alle markten thuis. Uiteraard heeft u veel kennis van uw bedrijf, maar u wordt ook geacht kennis te hebben van de nevenactiviteiten. Denk aan bedrijfsprocessen, belastingzaken, personeelsbeleid, financiën, automatisering, etcetera. Een sparringpartner kan u helpen. Niet op het moment dat de deal al gesloten is, juist in het voortraject. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. 

Bent u al klant van Advisup, dan kennen wij uw bedrijf goed op financieel en fiscaal gebied. Onze experts zijn daarnaast tevens uw sparringpartner en adviseur op vele andere gebieden. Met behulp van diverse tools en gesprekken helpen we u tot nieuwe inzichten te komen.


Nog geen klant? U bent van harte welkom!


Ook als u nog geen klant bent van Advisup, kan een sparringpartner u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u besluit voor uzelf te beginnen, een nieuwe samenwerking overweegt of als u voor een specifiek vraagstuk staat. Afhankelijk van uw vraag, koppelen wij de juiste expert aan u. Zo komen we direct tot de kern en kunt u verder met de praktische toepassing in uw bedrijf.


Hier kunnen wij u ook bij helpen


Wanneer u zoekt naar een professionele boekhouder, welke actief is voor klanten in het MKB, dan bent u bij Advisup op de juiste plek. Wij bieden diverse diensten aan, zowel voor de lange termijn, als voor tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld door piekdrukte (via detachering). Een greep uit onze diensten:


  Financieel

Fiscaal

Management 

  Verwerken van de boekhouding

  Debiteurenbeheer

  Facturatie en betalingen (klaarzetten)

  Opstellen en deponeren jaarrekening

Omzetbelasting 

Vennootschapsbelasting (VPB)

Inkomstenbelasting (ZZP)

Tussenpersoon voor Belastingdienst

Budget bewaking

Managementrapportages

Financieel en fiscaal advies 

Procesbeheersing 


Daarom kiest u voor Advisup!


Een goede samenwerking start bij het eerste contact. We nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Om u alvast een idee te geven wat u kunt verwachten, delen we alvast onze kernwaarden en de zaken waar wij voor staan:

  •  NOAB gecertificeerdGegarandeerd up to date kennis en hoge kwaliteit (lees meer over NOAB)
  •  Service: Wij bieden een hoge mate van service binnen het pakket dat u bij ons afneemt.
  •  Persoonlijk: Onze boekhouders nemen de tijd om u goed te leren kennen.
  •  Verfrissend: Wij zijn geen traditioneel kantoor, we werken met een jong team van specialisten.
  •  Actueel: Documentatie uitwisseling gaat via uw klantportal, altijd en overal bij uw stukken. Bekijk zeker ook onze andere diensten. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de manier waarop Advisup u kan helpen? Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Zij vertellen u er graag meer over. Bel direct 020 - 822 6374 of mail naar info@advisup.nl.Neem direct contact op:Start vandaag!

Mail: info@advisup.nl

Bel: 020 - 822 6374

Brochure incl. prijslijstU bent als ondernemer van alle markten thuis. Uiteraard heeft u veel kennis van uw bedrijf, maar u wordt ook geacht kennis te hebben van vele nevenactiviteiten. Denk aan bedrijfsprocessen, belastingzaken, personeelsbeleid, financiën, automatisering, etcetera. Een sparringpartner kan u helpen. Niet op het moment dat de deal al gesloten is, juist in het voortraject. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. 

Als klant van Advisup kennen wij uw bedrijf op financieel en fiscaal gebied. Onze experts zijn daarnaast tevens uw sparringpartner en adviseur op vele andere gebieden. Met behulp van diverse tools en gesprekken helpen we u tot nieuwe inzichten te komen.


Nog geen klant? U bent van harte welkom!


Ook als u nog geen klant bent van Advisup, kan een sparringpartner u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u besluit voor uzelf te beginnen, een nieuwe samenwerking overweegt of als u voor een specifiek vraagstuk staat. Afhankelijk van uw vraag, koppelen wij de juiste expert aan u. Zo komen we direct tot de kern en kunt u verder met de praktische toepassing in uw bedrijf.


Wat kunnen wij betekenen?


Wanneer u zoekt naar een professionele boekhouder, welke actief is voor klanten in het MKB, dan bent u bij Advisup op de juiste plek. Wij bieden diverse diensten aan, zowel voor de lange termijn, als voor tijdelijke ondersteuning bijvoorbeeld door piekdrukte (via detachering). Een greep uit onze diensten:


Financieel

Verwerken van de boekhouding

Debiteurenbeheer

Facturatie en betalingen (klaarzetten)

Opstellen en deponeren jaarrekening


Fiscaal

Omzetbelasting

Vennootschapsbelasting

Inkomstenbelasting (ZZP)

Tussenpersoon Belastingdienst


Management

Budget bewaking

Managementrapportages

Financieel en fiscaal advies

Procesbeheersing


Hierom kiest u voor Advisup

Een goede samenwerking start bij het eerste contact. We nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Om u alvast een idee te geven wat u kunt verwachten, delen we alvast onze kernwaarden en de zaken waar wij voor staan:

  •  NOAB gecertificeerdGegarandeerd up to date kennis en hoge kwaliteit (lees meer over NOAB)
  •  Service: Wij bieden een hoge mate van service binnen het pakket dat u bij ons afneemt.
  •  Persoonlijk: Onze boekhouders nemen de tijd om u goed te leren kennen. 
  •  Verfrissend: Wij zijn geen traditioneel kantoor, we werken met een jong team van specialisten.
  •  Actueel: Documentatie uitwisseling gaat via uw klantportal,  altijd en overal bij uw stukken. 
Bekijk zeker ook onze andere diensten. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de manier waarop Advisup u kan helpen? Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Zij vertellen u er graag meer over. Bel direct 020 - 822 6374 of mail naar info@advisup.nl.
Advisup B.V.

Zwarteweg 121

1431 VL Aalsmeer

020 - 822 6374

info@advisup.nl

> Direct contact

> Algemene voorwaarden


IBAN: NL20INGB0005025133

BTW: NL857575375.B01

K.v.K. 68749848